Close

Interherb Kollagén & Hyaluronsav Szépségformula FORTE tabletta 60 db

Please note that we can't deliver abroad!

INTERHERB KOLLAGÉN és HYALURONSAV

FORTE 

+C-vitamin a bőr normál állapotáért

            60 db étrend-kiegészítő tabletta

Nettó tömeg: 54 g

 Szépségformula

A napsugárzás, a légszennyezés és az öregedési folyamatok nemtől függetlenül lassítják a kollagén termelést, csökkentik a bőr belső hidratáltságát. A természetes öregedési folyamatok ellen ma már nem csak külsőleges kozmetikumok lehetnek segítségünkre, étrendünket célszerű megfelelő mennyiségű, jó biohasznosulású kollagénnel és hialuronsavval kiegészíteni. 

kollagén egy összetett fehérje, a bőr struktúrájának nélkülözhetetlen vázanyaga. Bőrünk hidratáltságában a hialuronsav játszik fontos szerepet, amely poliszacharid vegyületként saját tömegének többezerszeresét képes vízből megkötni. Készítményünk harmadik értékes összetevője a C-vitamin, mely hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez, és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához. 

A készítmény hatóanyaga szabadalmaztatott technológiával gyártott nagy tisztaságú, igazoltan magas hatásfokkal hasznosuló kollagén és hyaluronsav kivonat.

Összetevők/tabletta:

Kollagén kivonat (szarvasmarha eredetű); L-aszkorbinsav; hialuronsav nátrium sója; tömegnövelő szerek: mikrokristályos cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, hidroxipropil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz; csomósodást gátló anyagok: talkum, zsírsavak magnézium sója, polietilénglikol; színezék: céklavörös; rizskeményítő; zsírsavak szacharóz észterei; színező élelmiszerek (sáfrányos szeklice, citrompor).

Elsődleges összetevő eredete: Argentína

Hatóanyag/napi adag (1 tabletta):

C-vitamin:    200,0 mg       NRV* %: 250%

Kollagén:      500,0 mg

Hyaluronsav: 50,0 mg

NRV*: Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték %-ban kifejezve.

Javasolt fogyasztás: napi 1 tabletta. Lehetőleg főétkezés közben szétrágás nélkül folyadékkal nyelje le. A jól látható, tartós eredmény érdekében a készítmény hosszabbtávú (2-3 hónapos) folyamatos szedését ajánljuk, akár évi 2 -3 alkalommal.

Figyelmeztetés:

Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! 

Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett ideig (nap, hónap, év).

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 ºC). Gyermekektől elzárva tartandó!

OGYÉI nyilvántartási szám: 29196/2022

Gyártási szám: a csomagoláson jelölve

Gyártatja és Forgalmazza: BGB Interherb Kft., 1136 Budapest, Tátra u. 25. Tel: (1) 3-339-339

www.interherb.hu

E-mail: info@interherb.hu

Vonalkód: folyamatban